MENU

Raw Diamond

Disseny i maquetació de Raw Diamond, un projecte de fotografia de Jonas Forchini amb el qual es pot veure a través d’imatges el procés d’una nit de discoteca, des de bon principi de la nit fins la matinada. Visita el seu portfoli a Instagram @jonasforchini
Read More ›

Catàleg Esteve

Disseny i maquetació del catàleg del 2015 de l’empresa de bicicletes i complements Esteve. Projecte fet en col·laboració amb en Cristian, www.cristiangq.com.
Read More ›

La Torre Ferrera

Revista trimestral del poble empordanès de Mont-ras. Amb una fotografia de les Illes Formigues es defineix la temàtica marinera del número.
Read More ›

Projecte Rodaner

Aquest projecte, nascut per resoldre el desconeixement de l’entorn de Palafrugell, ha estat realitzat amb la col·laboració dels nens i nenes de l’Escola Torres Jonama. Consta de cinc rutes pel municipi amb tres productes cada una: la guia pràctica, el mapa il·lustrat i la petita història. El conjunt de tots, agrupats en un embalatge, va adreçat a tots els membres de la família, des del més petit fins al més gran. _ This project, originated from the need to increase the knowledge about Palafrugell’s sorroundings, has been carried out with the colaboration of students at Torres Jonama primary school. It is compound of 5 routes around this area featuring three products each: a practical guide, an ilustrated map and a brief story. The resulting pack, wraped in a special package, has a wide target audience: from the youngest to the eldest family members.
Read More ›

La voz rota

Homenatge a Joaquín Sabina a partir d’impressions fetes amb tècniques artesanals. _ Tribute to Joaquín Sabina made of traditional printing techniques.
Read More ›

El disseny

El “Manual per a no dissenyadors“ té l’intenció d’apropar el concepte de disseny i tot el que l’envolta a un usuari aliè a aquest àmbit. El públic al qual va dirigit el projecte són nens i nenes d’entre 10 i 12 anys, per tant, el manual està adaptat al seu nivell de comprensió. El resultat final és fruit d’una prèvia investigació i reflexió sobre el disseny en un context actual. _ The “Designers’ Manual” aims to approach the concept of design to those users outside the field. The target audience of this project are children from 10 to 12 years old and so the manual has been readapted to their level of comprehension. The final outcome is the result of a previous undertaken investigation on the design in its actual context.
Read More ›